ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Triumph Daytona 765?

Triumph benekter det, men disse bildene som er tatt i Spania nylig ser ut som om de gjør fabrikkens utsagn litt mindre troverdig. En Daytona er definitivt under testing. I oktober sa Triumphs produktsjef, på spørsmål om en ny Daytona var på trappene: "Hvis en etterspørsel kan dokumenteres, vil vi selvsagt følge opp. Med all publisiteten rundt Moto2-enheten, ville det være tåpelig å ikke vurdere det som en mulighet." Bildene viser en modell med topp utstyr, inkludert Øhlins NIX30 gaffel og Øhli

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Triumph benekter det, men disse bildene som er tatt i Spania nylig ser ut som om de gjør fabrikkens utsagn litt mindre troverdig. En Daytona er definitivt under testing.

I oktober sa Triumphs produktsjef, på spørsmål om en ny Daytona var på trappene: "Hvis en etterspørsel kan dokumenteres, vil vi selvsagt følge opp. Med all publisiteten rundt Moto2-enheten, ville det være tåpelig å ikke vurdere det som en mulighet."

Bildene viser en modell med topp utstyr, inkludert Øhlins NIX30 gaffel og Øhlins bakdemper. Bremsene er den nyeste versjonen av Brembos Stylema. Motoren er uten tvil 765-enheten som Triumph også skal levere til Moto2 denne sesongen. Mange av delene ser ut til å være identiske med forgjengeren Daytona 675, men sete-enheten er definitivt forskjellig. Motoren vil selvfølgelig ta i bruk erfaringer vunnet under utvikling av Moto2-enheten, noe som omfatter endringer i ventilmekanisme, kamprofiler og redusert vekt på viktige bevegelige deler.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse