ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny sjef for BMW Motorrad

Utdrag fra pressemelding fra BMW Motorrad: «Markus Schramm overtar som direktør I BMW Group motorsykkelavdeling. Schramm (55) har vært ansatt i BMW Group siden 1991 og er lidenskapelig motorsyklist. Han overtar stillingen 1. mai 2018 og etterfølger Stephan Schaller som forlot BMW Group i slutten av februar 2018 for å lede Voith GmbH & Co. Dr. Markus Schramm har for tiden ansvar for planlegging av selskaps- og produkt strategi. Han har tidligere hatt lederroller sale, salgsoppfølging, strategi, p

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Utdrag fra pressemelding fra BMW Motorrad:

«Markus Schramm overtar som direktør I BMW Group motorsykkelavdeling. Schramm (55) har vært ansatt i BMW Group siden 1991 og er lidenskapelig motorsyklist.

Han overtar stillingen 1. mai 2018 og etterfølger Stephan Schaller som forlot BMW Group i slutten av februar 2018 for å lede Voith GmbH & Co.

Dr. Markus Schramm har for tiden ansvar for planlegging av selskaps- og produkt strategi. Han har tidligere hatt lederroller sale, salgsoppfølging, strategi, planlegging og kontroll. I tillegg til å være MC-entusiast løper Schramm også maraton.»

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse