ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Schuberth E1 adventure hjelm på trappene!

Schuberth har tatt sin hang til perfeksjonisme og anvendt den på å skape en ny Dual Sport hjelm for adventurefolket. Schuberth har allerede et godt fotfeste i brede lag av motorsyklister, men hittil har de ikke hatt et troverdig produkt for dem som kjører ørken etter ørken (eller norske fjellveier, for den saks skyld...). Den nye E1 hjelmen fra Schuberth kombinerer kravene fra offroadfolket med ønskene fra gatefolket og vil være et perfekt alternativ for dem som trenger en hjelm som duger til

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Schuberth har tatt sin hang til perfeksjonisme og anvendt den på å skape en ny Dual Sport hjelm for adventurefolket.

Schuberth har allerede et godt fotfeste i brede lag av motorsyklister, men hittil har de ikke hatt et troverdig produkt for dem som kjører ørken etter ørken (eller norske fjellveier, for den saks skyld...). Den nye E1 hjelmen fra Schuberth kombinerer kravene fra offroadfolket med ønskene fra gatefolket og vil være et perfekt alternativ for dem som trenger en hjelm som duger til hele spekteret - fra offroad til touring.

Det vil være logisk å anta at hjelmen vil holde samme høye kvalitetsstandard som de øvrige produktene fra den tyske fabrikken og en kan derfor regne med at komfort, lufting og støynivå vil være høyst akseptable. De fleste vil vite å verdsette skyggen som eliminerer behovet for å skygge for solen med den ene hånden, samtidig vil touringførere verdsette ekstra hakeventilasjon når de sitter i stille luft bak en stor vindskjerm.

Etter sigende skal E1 lanseres på EICMA.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse