ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny "kølsvart" Chieftain fra Indian

11. mai presenterte Indian denne nye utgaven av den kåpekledde Chieftain modellen. Den har fått navnet Chieftain Dark Horse. Som bildet viser er den nærmest dyppet i spannet med den sort-matte malingen. Vi legger også merke til at passasjersete er fothvilere for passasjer er borte. Chieftain er slik vi kjenner den full av krom detaljer, motor og deksler, men nå kommer denne som sikkert vil tiltrekke seg et annet publikum. Motor, gir, demping og ramme, alt er likt. Det er imagen som utgjør forskj

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

11. mai presenterte Indian denne nye utgaven av den kåpekledde Chieftain modellen. Den har fått navnet Chieftain Dark Horse. Som bildet viser er den nærmest dyppet i spannet med den sort-matte malingen. Vi legger også merke til at passasjersete er fothvilere for passasjer er borte.

Chieftain er slik vi kjenner den full av krom detaljer, motor og deksler, men nå kommer denne som sikkert vil tiltrekke seg et annet publikum. Motor, gir, demping og ramme, alt er likt. Det er imagen som utgjør forskjellen.

Mange fabrikanter, med Harley-Davidson i spissen, har gjort det godt med å tilby kunder alternativer i sort matt. Indian har fra før av Dark Horse. Nå gjenstår det å se om også denne faller i smak. Produsenten har gode salgstall å vise til internasjonalt. Tallene viser en oppgang på nesten 50%.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse