ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Øhlins-demper for offroad

Utdrag fra pressemelding: "TTX Flow - ny Øhlins-demper for offroad! Øhlins begynte som produsent av dempere for cross-sykler for 40 år siden, og for å markere jubileet lanserer de nå en radikal ny demper: TTX Flow. Demperen har hatt en intens toårig utviklingsperiode. Sluttresultatet er en enhet som gir suveren stabilitet og traction, samtidig som den er enkel å justere og vedlikeholde. Øhlins har tatt ut patent på det ny trykksystemet med et helt nytt ventilsystem som gjør det lettere for dempe

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Utdrag fra pressemelding:

"TTX Flow - ny Øhlins-demper for offroad!

Øhlins begynte som produsent av dempere for cross-sykler for 40 år siden, og for å markere jubileet lanserer de nå en radikal ny demper: TTX Flow.

Demperen har hatt en intens toårig utviklingsperiode. Sluttresultatet er en enhet som gir suveren stabilitet og traction, samtidig som den er enkel å justere og vedlikeholde.

Øhlins har tatt ut patent på det ny trykksystemet med et helt nytt ventilsystem som gjør det lettere for demperen å håndtere gjentatte, raske variasjoner i belastning og så komme tilbake t ekstremt raskt tilbake til normalposisjon. Dette sørger for suveren chassis-stabilitet. Føreren vil oppleve at feedback er vesentlig bedre og at demperegenskapene er kraftig forbedret, noe som fører til at harde slag absorberes og holder sykkelen stabil når det trenges.

Samtlige komponenter i TTX Flow er nydesignet, og demperen er mer brukervennlig – både for førere og mekanikere. Det er blitt vesentlig enklere å bytte fjær og i tillegg er det atskillig lettere å justere forspennet. Kompresjons- og returdemping har indikator som viser innstillinger, noe som forenkler arbeidet med oppsett.

Ellers: TTX Flow beholder Øhlins patenterte Twin Tube Technology og har et 46 mm stempel og 16 mm stempelstang. Et bredt utvalg fjærer er tilgjengelig.

TTX Flow leveres til alle de viktigste full-size MX og Enduromodeller.

For mer info, se www.ohlins.com"

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse