ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny MIVV lydpotte til KTM 790

MIVV har tatt frem en ny lydpotte til KTMs lekre 790-modeller. Slip-on lydpotten skal gi bedre ytelse, finere lyd og dessuten være mer estetisk tiltalende enn den originale. Den er ypperlig for dem som ønsker at sykkelen skal skille seg litt ut fra de vanlige. Fasongen er spesiell: Den går fra konisk til hexagonal i en glidende overgang. Lydpotten har en del artige detaljer som gjør den unik – blant annet et lekkert karbon sluttstykke og en spesiell finish på overflaten som gjør at det rustfrie

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MIVV har tatt frem en ny lydpotte til KTMs lekre 790-modeller. Slip-on lydpotten skal gi bedre ytelse, finere lyd og dessuten være mer estetisk tiltalende enn den originale.

Den er ypperlig for dem som ønsker at sykkelen skal skille seg litt ut fra de vanlige. Fasongen er spesiell: Den går fra konisk til hexagonal i en glidende overgang.

Lydpotten har en del artige detaljer som gjør den unik – blant annet et lekkert karbon sluttstykke og en spesiell finish på overflaten som gjør at det rustfrie stålet ser ut som det er laget av bittesmå perler. DELTA RACE er selvfølgelig Euro 4-godkjent.

Norsk importør er Spare Parts Service AS.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse