ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny minimesse i Svelvik

Det begynner så smått å bli en tradisjon at den relativt nye MC-klubben Smia MC avholder det arrangørene kaller minimesse. Søndag 3. juni braker det løs for sjuende gang, der forhandlere av kjøretøy og dertil egnet utstyr er på plass for å lokke publikum til en handel. Så langt har forhandlere av sju ulike MC-merker, fordelt på omkring 30 forskjellige modeller, meldt sin ankomst for å la folk prøvekjøre vidundrene deres. Arrangementet går som vanlig av stabelen ved klubbhuset til Smia MC, som

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det begynner så smått å bli en tradisjon at den relativt nye MC-klubben Smia MC avholder det arrangørene kaller minimesse. Søndag 3. juni braker det løs for sjuende gang, der forhandlere av kjøretøy og dertil egnet utstyr er på plass for å lokke publikum til en handel.

Så langt har forhandlere av sju ulike MC-merker, fordelt på omkring 30 forskjellige modeller, meldt sin ankomst for å la folk prøvekjøre vidundrene deres. Arrangementet går som vanlig av stabelen ved klubbhuset til Smia MC, som har adresse Snippen 23, 3075 Berger, og som ligger litt utenfor Svelvik sentrum.

– Det er sjuende gang vi arrangerer minimessa, der det skal være lite, intimt og hyggelig, forteller Roy Rikardsen, som er leder hos Smia MC-klubb. Han bedyrer dyrt og hellig at det er bestilt fint vær.

Den ti år gamle klubben har, i tillegg til den etter hvert tradisjonelle minimessa, arrangert en rekke temakvelder, om blant annet førstehjelp ved MC-ulykker, besøk fra både Tango MC (MC-politi) og representanter fra den lokale trafikkstasjonen. I tillegg til prøveturer og litt kremmervirksomhet, lokker arrangørene med enkel kioskservering.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse