ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny markedssjef i BMW Motorrad Norge

Fra 1. september blir Jonas Klinga den nye markedssjefen for BMW Motorrad i Norge og Danmark. Alexander Ulven, som har denne stillingen i dag, går over til BMW bil i Sverige. Tekst: Ole Martin P. Eidevik. Jonas Klinga bor i Österskär i Sverige. Han kommer fra den samme stillingen som Alexander går til. Jonas har alltid vært interessert i MC, og han har tre endurosykler i garasjen samt en BMW S 1000 R til gatebruk. BMW Motorrad Nordic, som har hovedkontor i Stockholm, opplyser også at Carlos Ca

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fra 1. september blir Jonas Klinga den nye markedssjefen for BMW Motorrad i Norge og Danmark. Alexander Ulven, som har denne stillingen i dag, går over til BMW bil i Sverige.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

Jonas Klinga bor i Österskär i Sverige. Han kommer fra den samme stillingen som Alexander går til. Jonas har alltid vært interessert i MC, og han har tre endurosykler i garasjen samt en BMW S 1000 R til gatebruk.

BMW Motorrad Nordic, som har hovedkontor i Stockholm, opplyser også at Carlos Cabrera blir General Manager for BMW Motorrad Nordic fra 1. september. Jens Reichert, som hadde denne stillingen de siste tre årene, har nå blitt Sales Director for BMW Northern Europe.

Alexander Ulven kommer fra Bergen, men er nå bosatt i Stockholm.

Alexander Ulven kjører fra oss til nye utfordringer i BMW-systemet.

Jonas klinga er 50 år og har alltid vært interessert i motorsykler fra barneårene. Han har gått gradene med minicross, moped, lettvekter og enduro, og kjører nå en S 1000 R til gatebruk.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse