Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ny KTM- og Triumph-butikk på Alnabru i Oslo

Her ser en fronten på bygget fra Strømsveien. AMD skal flytte inn i 1. etasje. Vi har photoshoppet bildet og satt inn logoene, AMD-logoen har vi plassert over inngangsdøren. En må kjøre bak bygget for å finne parkeringsplassen som ligger over bygget.

AMD Motorsykler AS holder – som vi før har skrevet om – å flytte sine lokaler til MC-klyngen på Alnabru. De vil holde til i samme gate som Snellingen AS, og fra deres nye utstillingslokale kan en se ned til H-D Oslo.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Da MC-avisa var innom de nye lokalene sent på torsdagskvelden sist uke, så var innehaver Geir Arnestad på plass og holdt på med planlegging og bygging av de nye lokalene på 1800 kvadratmeter.

– Drømmen er å være på plass i våre nye lokaler 1. januar, kunne Geir fortelle. Til de har flyttet til Alnabru, vil du finne AMD i deres nåværende lokaler som ligger i Olaf Schous vei 6.

AMD har allerede i samarbeid med Triumph fått tegnet opp Triumph sin shop in shop-løsning. Kjenner vi Geir rett så vil du finne alle Triumph-modellene i de fleste lakkutførelser utstilt.

Når en kommer inn inngangsdøren så blir det KTM-avdeling til høyre. Her kommer en av Norges største KTM-utstillinger (mellom plankene på gulvet der det vil bli satt opp ny vegg og vinduene). Verkstedet vil ligge til venstre og delelager rett frem når en kommer inn inngangsdøren. Det er en port inn til verkstedet på oppsiden av bygget.

Annonse
Annonse