ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny informasjonsside om tohjulinger

Nylig ble nettsiden tohjulinger.no publisert på nettet. Importøren Kellox/Loxkel AS står bak nettsiden, som er særlig rettet mot unge mennsker som er på vei inn på moped-, scooter- eller MC-markedet. Fra nettstedet: "Tohjulinger.no er et nettsted med mye nyttig og inspirerende informasjon om mopeder, scootere og motorsykler... Som Norges største importør av mopeder og motorsykler har vi mye kunnskap å dele. Dessuten har vi god oversikt over andre kilder til nyttig informasjon. Vårt mål med To

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nylig ble nettsiden tohjulinger.no publisert på nettet. Importøren Kellox/Loxkel AS står bak nettsiden, som er særlig rettet mot unge mennsker som er på vei inn på moped-, scooter- eller MC-markedet.

Fra nettstedet: "Tohjulinger.no er et nettsted med mye nyttig og inspirerende informasjon om mopeder, scootere og motorsykler... Som Norges største importør av mopeder og motorsykler har vi mye kunnskap å dele. Dessuten har vi god oversikt over andre kilder til nyttig informasjon. Vårt mål med Tohjulinger.no er å gi deg nyttig informasjon, råd og tips og inspirasjon samlet på ett sted. Og å gjøre livet ditt på to hjul enkelt, trygt og komfortabelt. Noen typiske tohjuling-temaer du vil finne på disse sidene: Miljø, økonomi, forsikring, lover og regler, førerkort og øvelseskjøring, pendling og trafikksikkerhet".

Firmaene AS Kellox og Loxkel AS er importør av Honda, Vespa, Moto-Guzzi, Aprilia, Kymco, Piaggio og Gilera, og bruker også nettsiden til å presentere guide over modellene de kan tilby gjennom sitt sortement.

Sjekk opp www.tohjulinger.no for mer info.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse