ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Honda: Rebel 500

Ikke mer enn dørene til EICMA har lukket seg så presenterer Honda en ny A2-modell de har døpt Rebel, eller Opprører på godt norsk. Sykkelen er utstyrt med en 471 cc parallelltwin motor som yter 44 hk ved 8500 og 45 Nm ved 6000. Honda sier at kombinasjonen av en fleksibel motor med godt dreiemoment ved lavere turtall, smal setesnute og lav setehøyde gjør sykkelen lett å manøvrere – selv i lave hastigheter. Stålrørsrammen er ny og sykkelen leveres med bobber-look som understrekes av de fete dekk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ikke mer enn dørene til EICMA har lukket seg så presenterer Honda en ny A2-modell de har døpt Rebel, eller Opprører på godt norsk. Sykkelen er utstyrt med en 471 cc parallelltwin motor som yter 44 hk ved 8500 og 45 Nm ved 6000. Honda sier at kombinasjonen av en fleksibel motor med godt dreiemoment ved lavere turtall, smal setesnute og lav setehøyde gjør sykkelen lett å manøvrere – selv i lave hastigheter.

Stålrørsrammen er ny og sykkelen leveres med bobber-look som understrekes av de fete dekkene, sorte detaljer og utseendet. Kjøreklar veier sykkelen 190 kg.

Instrumenteringen sitter i et rundt hus med 100 mm diameter. Visningen er digital og instrumentet har blått bakgrunnslys. Passasjersete og bakre fothvilere er lett demonterbare og det leveres ekstrautstyr som pakkebærer, vindskjerm og 12V uttak.

Lakkmessig kan du velge mellom sort, sølv metallic eller rød.

Foreløpig vet vi ikke om sykkelen taes hjem til Norge.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse