ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Honda Dominator

Ting kan tyde på at Honda akter å gi seg inn på markedet for mindre adventuresykler i 2017. Tegningen, som er hentet fra en patentsøknad for en ny flerfunksjons bryter på venstre styreende, tyder på at vi ser på en ny Dominator med flere Ride Modes. Den originale Dominator var en 643 cc ensylinder med beskjedne 44 hester. Sykkelen solgte bra, mye fordi den var lett å ha med å gjøre og hadde god ergonomi. Ryktet ville ha det til at den var temmelig så bra offroad, men myk fjæring og forskjerm pla

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ting kan tyde på at Honda akter å gi seg inn på markedet for mindre adventuresykler i 2017. Tegningen, som er hentet fra en patentsøknad for en ny flerfunksjons bryter på venstre styreende, tyder på at vi ser på en ny Dominator med flere Ride Modes.

Den originale Dominator var en 643 cc ensylinder med beskjedne 44 hester. Sykkelen solgte bra, mye fordi den var lett å ha med å gjøre og hadde god ergonomi. Ryktet ville ha det til at den var temmelig så bra offroad, men myk fjæring og forskjerm plassert lavt over hjulet indikerer at Honda heller så for seg tradisjonell adventurebruk – i praksis asfalt.

Tegningen av den nye modellen viser en sykkel med Dominatorlignende kåpe, langt sete som går opp over bakkant av tanken, avslappet ergonomi og en stor framskjerm. Den nye modellen har også god plass til passasjer pluss et stort bagasjebrett. Eneste spørsmålstegnet er motorstørrelsen. Originalen var nok en 650 4-takt ensylinder, men det behøver ikke bety at den nye er det samme. For ikke lenge siden kunne Hondas Koji Sugita fortelle at de vurderte en 250 versjon av Crossrunner og det kan utmerket godt være at dette er DEN sykkelen. Det ville i så fall ikke forbause: I 1988 lanserte Hondas en sykkel de kalte NX250 (med en modifisert versjon kalt AX-1). Disse modellene var i produksjon et par år og var i realiteten nedskalerte versjoner av Dominator.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse