ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Honda CRF450L og CRF250RX

2019-modellene begynner å lanseres, selv om vi ikke har passert sommersolverv ennå. Honda har nå lansert en ny enduromodell basert på crosseren CRF450R. Sykkelen er døpt CRF450L, og den er registrerbar og lovlig for gatebruk, noe som bør gjøre den ekstra attraktiv. Kombinasjonen sprek motor og lav vekt har bestandig vært artig! Chassiset er lettvekt, og motoren er designet for å gi skikkelig spark over hele turtallsregisteret. Sykkelen er utstyrt med større tank enn crosseren, har LED lys foran

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

2019-modellene begynner å lanseres, selv om vi ikke har passert sommersolverv ennå. Honda har nå lansert en ny enduromodell basert på crosseren CRF450R. Sykkelen er døpt CRF450L, og den er registrerbar og lovlig for gatebruk, noe som bør gjøre den ekstra attraktiv. Kombinasjonen sprek motor og lav vekt har bestandig vært artig!

Chassiset er lettvekt, og motoren er designet for å gi skikkelig spark over hele turtallsregisteret. Sykkelen er utstyrt med større tank enn crosseren, har LED lys foran og bak og en siodestøtte for lettvint parkering. Alle deler er beregnet på lang levetid, noe som vises i serviceintervallene: Du kan kjøre hele 32.000 kilometer mellom hver hovedservice!

Ellers har hele rekken av crossere fått oppgraderinger som blant annet inkluderer mer toppeffekt, bredere momentkurve, tretrinns launch control, revidert fjæringsoppsett og justerbart styre.

250-serien har også fått en ny modell: CRF 250RX. Denne tar utgangspunkt i CRF450+RX og skiller seg fra R-modellen ved at den har 18" hjul, 8,5 liter tank og mykere fjæring. Den har også fått samme motor og launch control som de øvrige modellene.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse