ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Honda CBR 600RR?

Det er ingenting som slår litt spekulasjoner over rykter når det gjelder å sette fantasien i sving, og derfor viser vi omslaget til det vanligvis svært velinformerte japanske magasinet Young Machine. Vi kan ikke si med sikkerhet hva det dreier seg om, men kvalifisert gjetning kan tyde på at noen i redaksjonen der vet noe om hva som foregår hos Honda. De har til og med laget et bilde som antyder at det dreier seg om en ny CBR600RR med utseende som lener seg tungt mot den heller lekre RC213V-S. Fo

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ingenting som slår litt spekulasjoner over rykter når det gjelder å sette fantasien i sving, og derfor viser vi omslaget til det vanligvis svært velinformerte japanske magasinet Young Machine.

Vi kan ikke si med sikkerhet hva det dreier seg om, men kvalifisert gjetning kan tyde på at noen i redaksjonen der vet noe om hva som foregår hos Honda. De har til og med laget et bilde som antyder at det dreier seg om en ny CBR600RR med utseende som lener seg tungt mot den heller lekre RC213V-S. Forsiden hevder at det er et scoop og de guttene har hatt rett svært så ofte.

Vi må bare vente og se, men det er ikke usannsynlig at Honda blåser nytt liv i sin 600 maskin – spesielt ikke med tanke på suksessen som Yamahas YZF-R6 nyter. Det ser også ut til at Honda tenker som Yamaha: Gi sykkelen et mer sexy utseende, legg til litt ny elektronikk slik at den møter Euro4-kravene, og vips – så er de med i leken igjen.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse