ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Hayabusa for 2019?

En amerikansk nettside kan fortelle at en kilde innenfor Suzuki har sagt at det kommer ny Hayabusa i 2019. Ikke nok med det – nykommeren skal være turbomatet! Modellen ventes på markedet tidlig 2019, dvs. at den lanseres sent 2018. Det er ikke noe å si på timingen, nåværende Hayabusa fyller 20 i 2019, og den har forandret seg svært lite i løpet av den tiden. I tillegg vil introduksjonen av trykkmating være en milepæl for Suzuki, og det er mer enn passende at Hayabusa får æren. Det store spørsm

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

En amerikansk nettside kan fortelle at en kilde innenfor Suzuki har sagt at det kommer ny Hayabusa i 2019. Ikke nok med det – nykommeren skal være turbomatet! Modellen ventes på markedet tidlig 2019, dvs. at den lanseres sent 2018. Det er ikke noe å si på timingen, nåværende Hayabusa fyller 20 i 2019, og den har forandret seg svært lite i løpet av den tiden. I tillegg vil introduksjonen av trykkmating være en milepæl for Suzuki, og det er mer enn passende at Hayabusa får æren.

Det store spørsmålet er hvor stor den nye Hayabusa blir. Turboteknologien er allerede vist frem på den vakre Recursion-konseptmodellen, men ingen vet om det blir en 588 cm motor eller en fullblods turbomatet 1000 cc. Dersom Suzuki har tenkt å yte Hayabusa-navnet rettferdighet, bør det bli en liter med turbo! Dersom dette er tilfelle, vil Suzuki gå rett i strupen på Kawasakis Ninja H2 og Ninja H2R, og med det starte en ny krig om å være sterkeste gutten i gata.

Suzuki var den av de fire japanske fabrikkene som fikk mest juling under krisetiden, noe som i praksis stoppet all MC-produksjon og utvikling et helt år. Nå har fabrikken våknet fra koma, og nye modeller har kommet og vil komme. GSX-R1000 var den første av disse. For 2019 kan det ventes en ny GSX-R600 og GSX-R750 – modeller som sannsynligvis slippes sammen med den nye Hayabusa.

Vi er spent! MC-verdenen trenger Suzuki!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse