ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Harley-motor

Det er like før og rett rundt hjørnet at Harley-Davidson slipper en ny motor – en motor som kun er den åttende store V-twin siden fabrikken ble startet for 113 år siden. Ingenting er offisielt – foreløpig – bortsett fra at såkalte velinformerte kilder sier at den nye motoren først kommer til å sitte i en stor touringsykkel som skal lanseres neste måned. Navnet på nyheten – Milwaukee Eight 107 – er et navn som H-D varemerket i 2014, og det dukker også opp på et foto som synes å være en bevisst le

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er like før og rett rundt hjørnet at Harley-Davidson slipper en ny motor – en motor som kun er den åttende store V-twin siden fabrikken ble startet for 113 år siden.

Ingenting er offisielt – foreløpig – bortsett fra at såkalte velinformerte kilder sier at den nye motoren først kommer til å sitte i en stor touringsykkel som skal lanseres neste måned. Navnet på nyheten – Milwaukee Eight 107 – er et navn som H-D varemerket i 2014, og det dukker også opp på et foto som synes å være en bevisst lekkasje, publisert på et H-D forum.

Eight skal visstnok bety at motoren nå har 4 ventiler pr sylinder, noe som gir 8 til sammen. Dette er nødvendig for at H-D skal klare å møte stadig strengere utslippskrav. Milwaukee er opplagt og 107 er slagvolumet i kubikktommer. I mer normale angivelser vil det si 1753 cc.

Det er sannsynlig at flere varianter av motoren vil dukke opp, og at den vil bli å finne i flere modeller.

I midten av september vet vi mer...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse