ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Ducati 1200 Monster R

Det nærmer seg messetid i Milano og som vanlig slipper fabrikkene noen av sine nyheter i god tid før messen - bare for å sikre seg at ikke andre stjeler oppmerksomheten som rettelig tilkommer dem. Ducati er en av dem som lanserer pre-messe saker - i dette tilfelle en sintere versjon av storslageren Monster 1200. Nyheten har 10 % mer hester enn den allerede iltre forgjengeren, momentet er øket med 5 % og sykkelen sitter høyere på hjulene slik at den tåler heftigere nedleggsvinkler. Demper og ga

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det nærmer seg messetid i Milano og som vanlig slipper fabrikkene noen av sine nyheter i god tid før messen - bare for å sikre seg at ikke andre stjeler oppmerksomheten som rettelig tilkommer dem. Ducati er en av dem som lanserer pre-messe saker - i dette tilfelle en sintere versjon av storslageren Monster 1200. Nyheten har 10 % mer hester enn den allerede iltre forgjengeren, momentet er øket med 5 % og sykkelen sitter høyere på hjulene slik at den tåler heftigere nedleggsvinkler.

Demper og gaffel kommer - nær sagt selvfølgelig - fra Øhlins med en 48 mm supergaffel foran og en fullt justerbar monodemper bak. På elektronikksiden er det selvfølgelig full pakke: Ducati Safety Pack inkluderer ABS, Traction og Lift Control - blant annet. Tre kjøremodes leveres også: Sport, Touring og Urban. (Merk Urban i stedet for Rain). Urban betyr ikke at du kan kjøre på bakhjulet gjennom bygatene - det er det eneste Mode som kutter effekten til under 100 hester.

Nedbremsingen - for dem som føler det er nødvendig - besørges av radialmonterte M50 kalipere og 330mm skiver foran - samme som sitter på 1299 Panigale. Bak sitter en 250mm skive. ABS er en selvfølge og besørges av fenomenale Bosch 9MP ABS.

Så der har du det: Monster R sparker nå ut 160 ekte hester og er ennå villere enn før - for den som måtte føle det trenges...

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse