ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Beta XTrainer 2T 250

Beta utvider sin XTrainer-modell med en helt ny 250 cc. XTrainer er en «all-round» endurosykkel som er perfekt for nybegynnere, eller eksperter som ønsker en sykkel til teknisk kjøring. Dette fordi chassiset er 10 % lettere en sin storebror RR. Bare 98 kg gjør sykkelen utrolig smidig.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Beta utvider sin XTrainer-modell med en helt ny 250 cc. XTrainer er en «all-round» endurosykkel som er perfekt for nybegynnere, eller eksperter som ønsker en sykkel til teknisk kjøring. Dette fordi chassiset er 10 % lettere en sin storebror RR. Bare 98 kg gjør sykkelen utrolig smidig. Setehøyden er dessuten lave 91 cm, noe som gjør sykkelen svært lett å kontrollere og håndtere. Mange erfarne førere vil dessuten foretrekke disse egenskapene til kjøring i teknisk krevende løyper.

XTrainer har også fremragende motorrespons og førsteklasses kjøreegenskaper. Motoren er en ensylindret totakter på 249 cc. Dette er en rakker som sparker godt fra i alle de seks girene. Automatisk oljeinnsprøyting eliminerer behovet for forbrenning av drivstoffolje. Myke dekk sikrer bedre grep i ethvert terreng. Sykkelen skiller seg ut fra de andre Beta-modellene med farger og grafikk i blått, hvitt og rødt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse