ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nummer 4 er i salg nå!

Her er en gjennomgang av noe av det vi byr på i MC-avisa nummer 4-20, en 92-siders utgave proppet full med herlig MC-lektyre!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå i disse tider hvor mange tilbringer mer tid enn vanlig innendørs, er det viktig med gledesspredende lesestoff. Derfor kan vi med stor firmodighet anbefale MC-avisa nr. 4-20 som ankommer abonnenter og kiosker i disse dager. Der får du nemlig 92 sider fullstappet med spennende MC-lektyre, blant annet det som presenteres i denne artikkelen.

Av: Oddbjørn Myklebust.

Vår medarbeider Kyrre Hagen reiste hele veien til Marokko for å testkjøre Triumphs nye Tiger 900. Adventureren ble kjørt på både fast og løst underlag, og Kyrre sparer ikke på superlativene. Det er ingen tvil om at Triumph har blitt eksperter på å produsere MCer som er helt i toppskiktet i dette segmentet.

Yamaha leverer og presterer, og det skaper høye forventinger til nye produkter. Redaktør Oddbjørn Myklebust reiste til Tenerife for å testkjøre den nye utgaven av Tracer 700. Dette er en sportsturer i mellomklassen, men den har et stort bruksområde. Yamaha har sikret seg enda et sterkt kort på hånden. Går det mot royal flush i år også?

Fire perler er en artikkel ført i pennen av Ole-Andreas Isdahl hvor han har fått med seg tre kamerater på hotellferie. De er godt skodd for anledningen med syklene Triumph 800 Tiger XcA, BMW F 750 GS, Moto Guzzi V85 TT og Suzuki DL 650 XT. Her får du en presentasjon av modellene samt et møte med tre norske hoteller som ønsker MC-folket spesielt velkommen.

Godt veigrep er viktig, og da blir det fokus på dekk. Tore Huseby var vår mann i Spania da Metzeler inviterte til test av deres nye Sportec M9 RR. Hvordan det gikk kan du lese om i dette nummeret. Tore holdt seg på hjulene, men det var det ikke alle andre som gjorde.

Lett MC ruller i medbakke om dagen, noe salgstallene for 2019 bekrefter. Vår faste skribent Jon Asgeir Lystad har møtt to ungdommer som har valg 125 cc som fremkomstmiddel. For Sandra Berg falt valget på Suzuki GSX-S125, mens Sander Rikoll skyter rundt på en KTM Duke.

Trygve Helgerud, sier det navnet deg noe? Det burde det kanskje gjøre. Unggutten fra Lier er bare 16 år, og som førsteårs senior ble han vinner av Europaserie i Dragracing. Det er noe å være stolt over det!

Team HH, det vil si Tore Huseby og Kyrre Hagen har satt seg fore å utforske luksustouring-livet. Teamet pleier å ha sin egen tilnærmelse til utfordrende arbeidsoppgaver og dette er ikke unntak. Her kan du finne ut hvordan det gikk da de satte seg skrevs over BMW RT 1250 RT og Yamaha MT-10 Touring.

Vi fortsetter vår serie "To old to wait", hvor vi følger Marit og Aage J. Andersen gjennom Canada og USA. I denne utgaven følger vi ferden fra Fairbanks tilbake til Halifax hvor det hele startet.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse