ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nummer 3-2020 er i salg nå!

Det ser ut som om våren kommer tidlig i år, og da passer det godt med mye spennende MC-lesestoff. Årets nummer 3 er fullstappet med MC-moro, og her er en kort

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Det ser ut som om våren kommer tidlig i år, og da passer det godt med mye spennende MC-lesestoff. Årets nummer 3 er fullstappet med MC-moro, og her er en kort presentasjon av flere av artiklene!

Av: Oddbjørn Myklebust.

V-Strom 1050 og 1050XT er årets store nyhet fra Suzuki. Vår journalist Ole-Andreas Isdal reiste til Spania på presselanseringen. Her ble det kjøring på grus og asfalt. Ole-Andreas legger ikke skjul på at han ble meget imponert.

Tor Henry Omland fikk æren av å reise til Quatar og kjøre Hondas nye Fireblade på Losail International Circut. Som ledsager fikk han selveste Freddie Spencer. Dette ble en meget heftig dag på en motorsykkel som leverer 217 hk og gjør 160 km/t i første gir.

MT-serien til Yamaha seiler med fulle seil for tiden. MC-avisas Anders Eidevik har vært i Malaga og kjørt 2020-utgaven av MT-03. Det er flere av produsentene som satser på mindre mellomklasse-sykler. Dette er et godt alternativ.

Redaktør Oddbjørn Myklebust ble invitert med av Harley-Davidson til Antequera i Spania. Her hadde produsenten laget et event som gikk over to dager med testing av Softail-modeller, Hillclimbing, prøvekjøring av ombygde Sportstere og deres elektriske LiveWire. Et allsidig arrangement med høy fun-faktor.

Vårt legendariske Team HH (Kyrre Hagen og Tore Huseby) besøkte MC-messen i Gøteborg for å gjøre opp status for MC 2020. Teamet har som vanlig sin noe spesielle tilnærming til ting. Morsom lesning ... og faktisk litt matnyttig.

Gunnar Lundal har besøkt Yngvar "Ylla" Nilsen som har en unik samling Triumph motorsykler. Vi kan blant annet nevne at dette er en av fire kjente samlinger i verdenssammenheng som inneholder komplett alle modeller av Triumph Bonneville T 120 TT Spesial.

Vi fortsetter serien "Too old to wait" med Marit og Aage Andersen som har kjørt Canada på langs, tur-retur. I nummer 3 følger vi dem på sin vei fra Quebec til Fairbanks.

Isle of Man på egen motorsykkel. Det er vel noe som kunne friste for de fleste av oss. Svein "Birki" Birkeland har sammen med sin kone Anita gjort det. De ble med på Holy Riders sitt opplegg med Skoleskipet Gann. Her får du flotte glimt fra turen.

Mia Rusthen er en spennende navn for oss som er glad i Motorsport. Jenta gjør det svært bra og har utmerket seg med å bli invitert til Yamaha bLU cRU Masterclass i Spania. Tore Huseby har tatt en prat med Mia for å se nærmere på 2020-sesongen.

125 cc er populært som aldri før. Vår ekspert på lettvektere, Jon Asgeir Lystad, har laget en liste med det som er verd å vite om de 10 mest solgte lettvekterene på det norske markedet. Skal du kjøpe 125 cc, bør du få med deg denne artikkelen.

Veien går videre sammen med Nick Sanders. I nummer 3 reiser vi ned Mellom-Amerika. Her får du inntrykk og gode historien fra en som har tilbrakt millioner av kilometer på motorsykkel.

MC-avisas tidligere redaktør Victor Øvregaard liker godt å kjøre på tur. Like godt liker han å filosofere. I dette nummeret har han filosofert seg gjennom Vest-Telemark, et landskap som byr på mange flotte motorsykkelveier.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse