ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Norton 650 Scrambler i vente?

Norton har planer om å slippe en 650 Scrambler løs på en uforberedt verden. Dette skal visst være den første i en serie modeller som skal ha samme motor, en ny

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Norton har planer om å slippe en 650 Scrambler løs på en uforberedt verden. Dette skal visst være den første i en serie modeller som skal ha samme motor, en ny parallelltwin utviklet på grunnlag av det firmaet har lært i arbeidet med V4 1200 (som er en Aprilia motor).

I første omgang er det snakk om to modeller, en med 18" eikehjul og en annen mer offroadfokusert med 19" hjul. Den første ventes mot slutten av neste år.

Nyheten ble kunngjort samtidig med at Norton fortalte om et nyetablert samarbeid med indiske Kinetic Group som skal bygge og distribuere Norton i Asia. De første syklene skal være klar på slutten av 2018, men sykler som selges i England blir fremdeles håndlaget i England, ifølge Nortons Stuart Garner.

Når det gjelder selve motoren hevder Norton at den vil yte rundt 100 hester med mulighet for kompressormating, noe som vil ta den opp til 175 hk.

Vi får ty til et gammelt ordspråk: Den som lever får se. Nortons renommé hittil har vært mye skrik, men lite ull – som mannen sa da kan klipte grisen…

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse