ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Norges største MC-turné starter 1. april

Pressemelding, Honda MC Norge. Honda MC Roadshow 2022 er snart ute på veien. Forhandlere over hele landet får besøk av traileren, stappfull av Honda-nyheter. I to måneder skal årets Roadshow besøke 22 forhandlere landet rundt. Dermed blir det mulig for de fleste å ta en titt på, og ikke minst, få prøvekjøre Honda-nyhetene. Både tunge og lette sykler blir med på turnéen. Salgs- og markedssjef Anton Vestavik i Honda MC ser fram til å endelig være på veien igjen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2022 kl 18:31

Pressemelding, Honda MC Norge.

Honda MC Roadshow 2022 er snart ute på veien. Forhandlere over hele landet får besøk av traileren, stappfull av Honda-nyheter.

I to måneder skal årets Roadshow besøke 22 forhandlere landet rundt. Dermed blir det mulig for de fleste å ta en titt på, og ikke minst, få prøvekjøre Honda-nyhetene. Både tunge og lette sykler blir med på turnéen.

Salgs- og markedssjef Anton Vestavik i Honda MC ser fram til å endelig være på veien igjen.

– Verdens største motorsykkelprodusent har mange nyheter i 2022. Det er disse som nå skal ut på veien. Etter to år med nedstengning gleder vi oss til å endelig møte kundene der ute igjen, sier han.

– Det å kunne presentere et så stort modellspekter med flotte sykler fra Honda som alle kan få prøve, er helt fantastisk!

NB: Artikkelen fortsetter under bildet.

En nykommer blant årets høydepunkt

Sykkelen mange venter på å få tatt en nærmere titt på er NT1100. Den har fått mye oppmerksomhet siden lanseringen.

– NT1100 er en fantastisk touringsykkel med mange gode funksjoner som; 6,5-tommers TFT-berøringsskjerm, Apple CarPlay®- og Android Auto®-tilkobling. Cruisekontroll, varmehåndtak og integrerte kofferter er standardutstyr. Det er stor respons på de fleste modeller, men dette er nok den som vil få mest oppmerksomhet.

Klikk her for å lese mer om NT1000 på Kellox.no.

Rift om motorsyklene

Honda MC er ikke alene om å oppleve forsinkelser både innen produksjon og transport i år. Når årets Roadshow kommer ut på veien blir det mulig for kundene å få prøvd sykkelen de ønsker og samtidig tatt en rask beslutning om kjøp. For i år gjelder det å være tidlig ute!

– Tilgangen på sykler er en utfordring. Produksjonskapasiteten på fabrikkene er ikke optimal. I tillegg byr forsinkelser knyttet til transport på problemer. Men vi får et bra antall Honda-sykler i år og ser for oss at vi skal kunne tilby markedet godt med sykler. Men det er viktig å være tidlig ute slik at du kan sikre deg drømmesykkelen din!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse