ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Harryturen du aldri glemmer

Som mange sikkert har fått med seg skal MC-avisa kåre "Norges Nasjonale Motorsykkelveier" på bakgrunn av innsendte leserforslag. Her er et glimrende turforslag

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Som mange sikkert har fått med seg skal MC-avisa kåre "Norges Nasjonale Motorsykkelveier" på bakgrunn av innsendte leserforslag. Her er et glimrende turforslag fra Tore Huseby – ett av to medlemmer i MC-avisas eget "Team HH" – bare grensene åpner som normalt. Ettersom ruta primært strekker seg inn i søsterlandet Sverige, vil den ikke tas med i vurderingen, men vi legger den ut til inspirasjon for dere lesere!

Tore Huseby skriver:

«Snart åpner vel grensa igjen, og en tradisjonell norsk MC-tur er Harryturen. Den har en lei tendens til å gå langs Norges kjedeligste motorsykkelvei – nemlig E6 mellom Oslo og Nordbysenteret. Her vil jeg gjerne slå et slag for en langt hyggeligere alternativ rute! Den går rett inn i Indre Østfold, krysser grensa på et nokså øde sted i skauen, og tilbyr deg som motorsyklist mer enn tre tusen skikkelige svinger som du kan oppleve i løpet av små fire timer!

Og er du sliten da, kan du kjøre E6 hjem igjen, vet du… Er du ikke sliten, så ta samme ruta tilbake igjen, og du vil knapt kjenne igjen stedene du har vært på tidligere den samme dagen!»

Om MC-avisas kåring av Norges Nasjonale Motorsykkelveier:

Vi bor i et fantastisk land, med nydelig natur og mange veier nesten lagd akkurat for oss motorsyklister. 2020-sesongen er sommeren som de aller fleste av oss må kjøre MC i eget land. MC-avisa ønsker å benytte muligheten til å kåre Norske Nasjonale Motorsykkelveier. Dette gjør vi i samarbeid med De Historiske Hotel & Spisesteder.

Vi vurderer etter følgende kriterier for nominasjon av Norges Nasjonale Motorsykkelveier:

- Veien eller ruta som legges opp bør tilsvare en liten dagstur.

- Veien bør kunne kjøres med alle typer motorsykler.

- Veien bør gå gjennom naturskjønne områder, og det bør være utsiktspunkt og severdigheter som er verd å stoppe ved.

- Veiene bør oppleves som morsomme å kjøre, på en slik måte at kjøringen både er rytmisk og underholdende.

- Nevn et eller flere av De Historisk Hotel & Spisesteder som ligger langs veien, (dersom dette finnes). Oversikt over disse finner du på www.dehistoriske.no).

- Dersom veien i tillegg har andre grunner i tillegg til overnevnte, ber vi om at du også beskriver dette. Legg gjerne ved bilder og kart.

Ruteforslag sendes til: foto@mc-avisa.no innen 1. august.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse