ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Norges eneste rene elektriske MC-forhandler

Vigrestad er et tettsted i Hå kommune sør på Jæren i Rogaland. Her har Ketil Stokkeland startet opp KS-MC som er forhandler for elektriske MC-produkter fra Zero, NIU og Peugeot. Ketil har kjøpt en eiendom i Vigrestad sentrum med eget verksted og butikklokale. Av: Ole Martin P. Eidevik. – Jeg fikk tilbake MC-lysten for noen år siden da jeg kjøpte meg en KTM 390 Duke. Fikk etter hvert interessen for elektriske sykler og startet da med salg av Zero og NIU gjennom Carpoint som da var importør. Da E

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Vigrestad er et tettsted i Hå kommune sør på Jæren i Rogaland. Her har Ketil Stokkeland startet opp KS-MC som er forhandler for elektriske MC-produkter fra Zero, NIU og Peugeot. Ketil har kjøpt en eiendom i Vigrestad sentrum med eget verksted og butikklokale.

Av: Ole Martin P. Eidevik.

– Jeg fikk tilbake MC-lysten for noen år siden da jeg kjøpte meg en KTM 390 Duke. Fikk etter hvert interessen for elektriske sykler og startet da med salg av Zero og NIU gjennom Carpoint som da var importør. Da Erling Sande AS overtok disse to merkene, fikk vi bli med som forhandler og begynte da også å selge Peugeot elektriske tråsykler.

KS: I Vigrestad sentrum har KS-MC pusset opp et gammelt verksted som nå har blitt godkjent MC- og mopedverksted. Til høyre for campingsvognene ligger butikklokalet.

– Jeg har drevet med salg og både biler, campingvogner og bybobiler i flere år på Gimra i Sola kommune, og i fjor flyttet vi driften hjem til Vigrestad. Da fikk jeg lyst til å skalere ned jobbingen med kjøretøy på fire hjul (KS-Bil) og satser nå mer på KS-MC som selger tohjulinger, forteller en engasjert Ketil. Sammen med sønnen David på 16 år driver de KS-MC.

NIU sine mopeder og lettvektere har fått et eget utstillingslokale.

Ketil har vært bonde og har fagbrev som bil- og lastebilmekaniker. Som jærbuer er han opptatt av å bygge stein på stein. Både butikklokalet og verkstedet viser at Ketil fikk utrolig gode karakterer i orden på grunnskolen. Her er det pent og rent overalt. Ketil kan fortelle at verkstedsbygningen var nær moden for rivning, men at de har brukt uttalige timer på å renovere og rette opp bygget som nå fremstår som nytt.

Inne i verkstedet holder Ketil sammen med kameraten Ole Aniksdal på å customisere en Zero ZR-F. Dette customprosjektet kommer vi tilbake til senere når bygget er klar.

MC-avisa gratulerer Ketil og KS-MC med ny butikk på Jæren. Det er alltid kjekt når noen tør satse på å starte opp ny MC-butikk!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse