ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Norge tok gull på VM lag i Trial

Norges lag, fra venstre: Sondre Haga, Jarand Mathias Vold Gunvaldsen og Håkon Pedersen.

Pressemelding, Team Gekkotrial (19.09.2021): Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, var en av 3 på laget som vant lag VM i klassen Trophy International i Portugal på søndag. De andre to på laget var Jarand Mathias Vold Gunvaldsen og Håkon Pedersen. VM.sesongen avsluttes i dag: – Sondre «Gekko» Haga bryter stadig nye barrierer med sin 5.-plass sammenlagt i VM som ingen nordmann har prestert før han.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Team Gekkotrial (19.09.2021):

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, var en av 3 på laget som vant lag VM i klassen Trophy International i Portugal på søndag. De andre to på laget var Jarand Mathias Vold Gunvaldsen og Håkon Pedersen.

VM.sesongen avsluttes i dag:

– Sondre «Gekko» Haga bryter stadig nye barrierer med sin 5.-plass sammenlagt i VM som ingen nordmann har prestert før han. Samtidig som han også er på laget som vinner VM lag. Norges lag startet bra og kjørte kontrollert gjennom hele første runden. De ledet da med kun to prikker. I runde to så de seg ikke tilbake. De nullet alt og viste med det at de var uslåelige. Det er en fantastisk prestasjon av det norske laget, sier manager og far Martin Haga.

Lagene fra Tsjekkia, Norge og Andorra sammen på pallen.

– Jeg er fornøyd med å forbedre meg sammenlagt fra i fjor. Konkurrentene mine er ekstremt gode, og det er ikke lett å klatre på sammenlagt listene. Jeg må og også si meg stolt over å være første nordmann som blir 5.-sammenlagt. Det er også veldig gøy å vinne VM lag i dag. Det gir noe ekstra å gjøre dette sammen med gode treningskamerater, sier Sondre «Gekko» Haga.

Neste helg er det NorgesCup på Karmøy:

– Den internasjonale sesongen er nå slutt. Nå gjenstår det to helger med Norske løp, NorgesCup og NM. Det blir nok også en liten ferie periode etter sesongen, sier Sondre «Gekko» Haga.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse