ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nordisk vinner i The Battle of the Kings 2019

Harley-Davidson Malmö er kåret til den nordiske vinneren av Battle of the Kings etter en intens konkurranse. Fra 14. januar til 15. februar har man kunnet stemme frem sin favoritt til å komme ett skritt nærmere tronen. Pressemelding, Harley-Davidson. Deres fantastiske «Fat Boy T2», basert på en Harley-Davidson Fat Boy, er inspirert av filmklassikeren «Terminator 2» og custom-sykkelen har virkelig blitt unik. Kim Dorén fra Harley-Davidson Malmö: «Jeg skrek ikke da jeg hørte at vi vant den no

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Harley-Davidson Malmö er kåret til den nordiske vinneren av Battle of the Kings etter en intens konkurranse. Fra 14. januar til 15. februar har man kunnet stemme frem sin favoritt til å komme ett skritt nærmere tronen.

Pressemelding, Harley-Davidson.

Deres fantastiske «Fat Boy T2», basert på en Harley-Davidson Fat Boy, er inspirert av filmklassikeren «Terminator 2» og custom-sykkelen har virkelig blitt unik.

Kim Dorén fra Harley-Davidson Malmö: «Jeg skrek ikke da jeg hørte at vi vant den nordiske konkurransen, men jeg kan love at jeg ikke klarte å holde tilbake et kjempestort smil. Teamet derimot, løp rundt som gira tenåringer, ga hverandre high-five og sa Arnold Schwarzeneggers berømte Terminator-sitat «Hasta La Vista Baby»! Det har vært veldig hyggelig å se at våre kunder har vist så stor interesse for denne sykkelen og customisering av andre sykler.»

Klikk her for å se flere bilder av sykkelen.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse