ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nordisk Mester Norvald Haaland

Det var en bra helg på Vålerbanen med fint vær og mye bra kjøring. Det var en NM-runde med Nordisk mesterskap denne helgen. Tekst: Pressemelding, Haaland Racing. Foto: Privat. Norvald startet fra poole position på begge løpene etter å ha vært raskest på tids kvalifiseringen. Første løp tok Norvald starten, men ble passert av to førere på dem første runden. Etter noen runder så kom han seg opp i tet igjen og ble liggende der. På siste runde vart det tett over målstreken, og Carl Bertelsen snek se

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var en bra helg på Vålerbanen med fint vær og mye bra kjøring. Det var en NM-runde med Nordisk mesterskap denne helgen.

Tekst: Pressemelding, Haaland Racing.

Foto: Privat.

Norvald startet fra poole position på begge løpene etter å ha vært raskest på tids kvalifiseringen. Første løp tok Norvald starten, men ble passert av to førere på dem første runden. Etter noen runder så kom han seg opp i tet igjen og ble liggende der.

På siste runde vart det tett over målstreken, og Carl Bertelsen snek seg opp på siden og vant med 1 tusen del ... så det ble en sur 2.plass.

1.plass Carl Bertelsen

2.plass Norvald Haaland

3.plass Henning Flathaug

Løp 2 dagen etter så hadde Norvald nok en bra start og kom først inn i første sving og ledet fra start til mål, og vant med 1,5 sekund margin.

1.plass Norvald haaland

2.plass Marius Ripel Jensen

3.plass Henning Flathaug

Norvald ligger nå 13 poeng bak Bertelsen i NM-sammendraget, der finalen blir på Rudskogen den 6.–7. september, så det blir en spennende finale der NM-seieren og ikke minst Kongepokalen skal utdeles.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse