ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Non-Stop tilbyr nå Matris fjæringskomponter

Non-Stop Trading AS beskriver Matris slik på sine nettsider: "Fjæringskomponenter. Studèr detaljene – og du vil innse at Matris’ produkter ikke står tilbake for noe eller noen! Matis startet virksomheten som spesialist av styredempere ca. 30 år tilbake i tid, senere har det kommet til nokså komplett utvalg av forgafler og støtdempere i programmet."

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Matris har fjæringkomponenter som løfter de fleste modeller som bl.a. Yamaha MT-07, Honda CB650R, KTM 890 Duke/R, pluss, pluss. Matris bygger også dempere etter mål, veldig aktuelt for de som søker noe individuelt.

Videre skriver de i pressemeldingen: "Matris nitrogen assistert opp/ned forgaffel - med gull gaffelbein. For kalipere med 100 eller 108 mm innfesting. For montering på sportssykler må data/spesifikasjoner/offset sjekkes da dette kan innebære modifikasjoner. Pris og levering på forespørsel."

Matris selv skriver sin nye F43SP-gafler: "Våre nye F43SP-gafler utnytter vår topp i serien F25SP nitrogentrykkgaffelpatroner som er plassert i vårt eget gaffelhus for å sette en ny markedsstandard. Ved å ikke ha en ekstern tank for volumetrisk kompensasjon reduseres de totale dimensjonene til gaflene, i likhet med vekt. Justering av F43SP-gaflene er også en enkel prosess, ettersom fjærforspenning, kompresjon og tilbakeslagsjustering gjøres via de vakkert utformede gaffeldekslene. Bunnen av gaffelen er designet er optimalisert for å sikre maksimal styrke, samtidig som den forblir så lett som mulig og har plass til radikale kalipere med enten 100 mm eller 108 mm monteringsalternativer.

Gaffelens ytre kropp har en fantastisk svart anodisert overflate, mens stålrørene har en kromfinish som standard med valgfri PVD Tin Gold eller DLC Total Black overflatefinish for å redusere stikk og gi optimal ytelse og holdbarhet (oversatt)."

Sjekk https://www.non-stop.no/matris-mc for mer info.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse