ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nolan N87 NCOM

Denne nye helhjelmen fra Nolan har sportslig design med tøff dekor. Den leveres i tre dekorvarianter: Ensfarget, Harp (på bildet) og Rapid. Visiret er utstyrt med Pinlock og har en mekanisme som gjør at det sitter tett mot hjelmskallet slik at inntrenging av vann blir minimal. Eyewear Adative gjør hjelmen egnet for deg som bruker briller. Ventilasjonssystemet kalles Airbooster og sørger for god gjennomlufting. Separat, justerbart solvisir er standard. Hjelmen er også klargjort for NCOM kommunika

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Denne nye helhjelmen fra Nolan har sportslig design med tøff dekor. Den leveres i tre dekorvarianter: Ensfarget, Harp (på bildet) og Rapid. Visiret er utstyrt med Pinlock og har en mekanisme som gjør at det sitter tett mot hjelmskallet slik at inntrenging av vann blir minimal.

Eyewear Adative gjør hjelmen egnet for deg som bruker briller. Ventilasjonssystemet kalles Airbooster og sørger for god gjennomlufting. Separat, justerbart solvisir er standard. Hjelmen er også klargjort for NCOM kommunikasjonsutstyr og ESS.

Veil. utsalgspris er fra 2399,-

Norsk importør: Ruco Scandinavia

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse