ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

NMI overtar TGB scooter

Norsk Motor Import AS (NMI) overtok i fjor de fleste MC og ATV-merkene som Mizzuki Motor AS var importør for. Det som stod igjen var TGB. Nå har NMI AS blitt enige med TGB i Taiwan at de blir importør for TGB scootere. TGB, som står for Taiwan Golden Bee, er blant de største scooterprodusentene i Taiwan, og i Norge er det spesielt Bullet RR 50 som har slått godt an hos scooterkjøperne. I 2015 lå den på 7. plass i scootersalget i Norge med 237 solgte enheter. Roy Valvik, som er hovedeier i

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Norsk Motor Import AS (NMI) overtok i fjor de fleste MC og ATV-merkene som Mizzuki Motor AS var importør for. Det som stod igjen var TGB. Nå har NMI AS blitt enige med TGB i Taiwan at de blir importør for TGB scootere.

TGB, som står for Taiwan Golden Bee, er blant de største scooterprodusentene i Taiwan, og i Norge er det spesielt Bullet RR 50 som har slått godt an hos scooterkjøperne. I 2015 lå den på 7. plass i scootersalget i Norge med 237 solgte enheter.

Roy Valvik, som er hovedeier i NMI AS, kan fortelle at de venter inn de første 16-modellene i mars. I 2015 hadde TGB følgende modellprogram i Norge: Bullett RR 50, Tapo 50, Xrace 50, Express 50, X-Motion 125/300 og Bellavita 125/300.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse