ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

NMCU-verver fikk endelig vinnerlykke

Da vinnerlykken for første gang i Harald Johan Høylands liv smilte til ham, kunne han innkassere en flunkende ny motorsykkel! Og NMCUs toppverver får MC-tur til USA. Tekst og foto: Frode Asphaug-Moe / NMCU Det var ikke akkurat småpremier NMCU opererte med da MC-folkets egen interesseorganisasjon i fjor utlyste vervekampanje: En ny motorsykkel og en USA-tur til 50.000 kroner. Konkurransereglene var så enkle som disse: Den som i kampanjeperioden rapporterer inn flest vervede medlemmer, fikk e

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Da vinnerlykken for første gang i Harald Johan Høylands liv smilte til ham, kunne han innkassere en flunkende ny motorsykkel! Og NMCUs toppverver får MC-tur til USA.

Tekst og foto: Frode Asphaug-Moe / NMCU

Det var ikke akkurat småpremier NMCU opererte med da MC-folkets egen interesseorganisasjon i fjor utlyste vervekampanje: En ny motorsykkel og en USA-tur til 50.000 kroner.

Konkurransereglene var så enkle som disse: Den som i kampanjeperioden rapporterer inn flest vervede medlemmer, fikk en USA-tur verdt rundt 50.000 kroner, levert av MC-reiseoperatøren JoyRides. (Både ververen og de vervede måtte være registrert som betalende hovedmedlemmer da status ble gjort opp).

Videre fikk hver konkurransedeltaker ett lodd for hvert vervet medlem, og jo flere nye medlemmer, jo flere lodd i trekningen av MC-en. Toppververen som fikk USA-tur ble Tom Helgesen, som er viden kjent for være en ihuga NMCU-er. Med ti nyvervede medlemmer var det nok til å stikke av med premien, men det var flere ivrige ververe som pusta ham i nakken ved innspurten av vervekampanjen.

Annette Høyland smiler bredt over vervegevinsten mannen Harald Johan bidro med.

Endelig smilte vinnerlykken til Harald Johan Høyland fra Nodeland i Vest-Agder. Angivelig skal han aldri i hele sitt liv ha vunnet noe som helst, men hanket inn en riktig storgevinst da vinnerlykken slo til. Han kunne da velge mellom disse modellene som Norsk MC-Forhandlerforening (NMCF) bidro til: BMW F 750 GS, Triumph Street Twin 900, Honda CBR650F, Harley-Davidson XG750, Yamaha MT-07, Suzuki V-Strom 650 og Kawasaki Ninja 650. Imidlertid hadde han i fjor kjøpt seg ny Honda VFR 1200 Crosstourer som han var så fornøyd med at han ikke ville bytte. Dermed spilte han like godt gevinsten og valgets kval over til kona Annette, som endte med å velge BMWen.

Begge har kjørt motorsykkel i inn- og utland i omtrent et kvart århundre, og Annette har allerede gitt tilbakemeldinger om at hun er storfornøyd med det nye kjøretøyet.

– NMCU har store planer om å fortsette med vervekampanje, og ser for seg å starte ny så snart alle detaljer er på plass, avslører daglig leder Bjørn Magnussen i NMCU.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse