ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

NMCF forhandlerautorisasjon

Pressemelding, Norsk MC Forhandlerforening: Styret i Norsk MC Forhandlerforening har helt fra etablering den 14. april 2016 hatt et ønske om å få på plass en bransjeautorisasjon som skal gi MC kundene en forutsigbar og trygg motorsykkelhandel, der forhandleren tar sitt ansvar og sine forpliktelser overfor kunden. Vi er stolte av at NMCFs medlemmer enstemmig vedtok å implementere en slik bransjeautorisasjon på årsmøtet den 11. mars i år. – Det er historisk at MC bransjen nå kan presentere et så v

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Norsk MC Forhandlerforening:

Styret i Norsk MC Forhandlerforening har helt fra etablering den 14. april 2016 hatt et ønske om å få på plass en bransjeautorisasjon som skal gi MC kundene en forutsigbar og trygg motorsykkelhandel, der forhandleren tar sitt ansvar og sine forpliktelser overfor kunden. Vi er stolte av at NMCFs medlemmer enstemmig vedtok å implementere en slik bransjeautorisasjon på årsmøtet den 11. mars i år.

– Det er historisk at MC bransjen nå kan presentere et så viktig dokument, som ivaretar forholdet mellom forhandler og våre kunder, sier en dedikert og engasjert styreleder Lene Graarud. Hun presiserer at dette er det første trinnet, og at NMCF må forvente å gjøre flere endringer etter hvert som markedet endrer seg.

Autorisasjonen er en profesjonalitetserklæring for «den skarpe enden» av verdikjeden i motorsykkelbransjen. Dette er den enden av verdikjeden som møter motorsyklistene og kundene hver dag. Vi har i denne viktige prosessen hatt gleden av å jobbe tett med Morten Hansen i NMCU, som har gitt oss forbrukerens vinkling og ønsker.

– Prosessen har ikke vært fri for «telehiv eller hull» i asfalten, men vi er stolte av resultatet og at MC-bransjen endelig har fått etablert et sett spilleregler som både kommer forbrukeren til gode og som gir NMCF-forhandleren et unikt utgangspunkt for en profesjonell og forutsigbar kundebehandling, sier generalsekretær Olaf Olstad i NMCF.

– Det er mange å takke for at dette har blitt virkelighet, blant andre et ivrig NMCF-styre og forhandlere som Lazy Boyz HD Oslo ved Bjørnar Hansen og Kåre Vaskinn hos MC Oslo, forteller Olstad. Vi har flere ganger under arbeidet hørt at «dette gjør vi allerede i dag», og NMCF er glad for at medlemmene våre allerede har gode rutiner og prosedyrer på sin kundebehandling. De mer enn 30 medlemmene i forhandlerforeningen representerer nesten 70 % av bransjens omsetning i sluttleddet. Og de er lette å finne; det er bare å se etter NMCF-skiltet som bekrefter medlemskapet. Skiltet bekrefter at forhandleren har NMCF-autorisasjonen, som er et minimum av det man kan forvente hos disse seriøse MC-forhandlerne, avslutter Olaf, og legger til at en profesjonell MC-bransje også er mer interessant for de gode og dedikerte arbeidstakerne.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse