Annonse
Annonse
MC-avisa

Nightster 975 – ny Harley som vil appellere til mange

Harley-Davidson har lansert nyheten Nighster 975. Den nye sykkelen bygger på en helt ny filosofi, den er vesentlig endret og har blitt noe helt annet enn det vi tidligere har sett i Harley-familien. Dette er en sprek, morsom og turtallsvillig maskin med en høy fun-factor som derfor må defineres som en sann sportster.

Publisert:

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Foto: Harley-Davidson.

Nightster 975 er et smykke av en motorsykkel, Designet er oppdatert, kompakt, elegant og tidsriktig. Dette er så unikt, barskt og vakkert at det det er vanskelig å ikke like den.

De store endringene knyttes selvfølgelig til den nye veskekjølte motoren som også erstatter deler av den velkjente rør-rammen og har blitt en del av sykkelens bæring. Det er gjort veldig mye med motoren som har fått en helt ny karakteristikk og trives aller best fra 4000 omdreininger og opp til 9500. Motoren elsker turtall og er like heftig som en streetfighter i 900–1000 cc segmentet.

Bensintanken er gjemt under salen, og er dermed med på å plassere tyngde så lavt som mulig for å gi best mulig kjøreegenskaper. Og Nighster er morsom å kjøre, lett, leken med gode kjøreegenskaper.

MC-avisa har vært i Spania og testet nyheten. Du får hele testen i nr. 5-22 av MC-avisa.

Annonse
Annonse