ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nedtellingen til MC-messen 2021 kan begynne!

Norges Varemesse har nå sluppet Facebook-eventet for neste års MC-messe! Da er det bare å begynne å glede seg – og selvsagt sette av datoen: 5.–7. mars 2021.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Norges Varemesse har nå sluppet Facebook-eventet for neste års MC-messe! Da er det bare å begynne å glede seg – og selvsagt sette av datoen: 5. til 7. mars 2021.

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: MC-messen.

MC-messen på Norges Varemesse i Lillestrøm avholdes annet hvert år, og har vært et høydepunkt for landets motorsykkelentusiaster i en årrekke. En av faktorene som garantert vil gjøre neste års messe ekstra spennende, er de nye Euro 5-reglene som trolig gjør at MC-produsentene vil komme med mange nyheter og oppdateringer i løpet av høsten og nyåret. De fleste av disse blir sikkert å se på messegulvet på Norges Varemesse 5. til 7. mars neste år.

MC-avisas stand på MC-messen 2019. (Foto: Jarl Hole)

I tillegg til brede modellporteføljer fra de fleste MC-merkene som forhandles i Norge, pleier MC-messen by på spennende show, gode messe-tilbud, aktiviteter for barna og interessante foredrag. Vi kommer selvsagt tilbake etter hvert som Norges Varemesse letter på sløret på det som planlegges for MC-messen 2021.

Klikk her for å gå til Facebook-eventet til MC-messen 2021.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse