ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Når er man for gammel? Kanskje ved 100…

Vi kom over denne lille videosnutten og ble rørt over lidenskapen og den dype gleden hovedpersonen viser. Vi vet jo fra før at det å kjøre motorsykkel er noe som for de fleste av oss gir økt livskvalitet, bedre reflekser og et gladere liv. Selv når livssituasjonen er slik at det ikke lenger synes mulig, ligger lengselen der, noe hovedpersonen i videoen er et tydelig bevis på. Nå er det vel kanskje slik at de fleste pensjonister ønsker deg fred og ro, men hvis en først er bitt av motorsykkelbasil

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi kom over denne lille videosnutten og ble rørt over lidenskapen og den dype gleden hovedpersonen viser. Vi vet jo fra før at det å kjøre motorsykkel er noe som for de fleste av oss gir økt livskvalitet, bedre reflekser og et gladere liv. Selv når livssituasjonen er slik at det ikke lenger synes mulig, ligger lengselen der, noe hovedpersonen i videoen er et tydelig bevis på.

Nå er det vel kanskje slik at de fleste pensjonister ønsker deg fred og ro, men hvis en først er bitt av motorsykkelbasillen, sitter den svært ofte i resten av livet.

Titt på videoen og fatt håp – det behøver ikke slutte ved porten til gamlehjemmet!!

https://www.youtube.com/watch?v=PxbB8nPF3cc

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse