ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

NAF MC Oslo gjør mye for medlemmene sine i den kalde årstiden

NAF MC Oslo har gjort en stor innsats gjennom vinteren for å holde varmen i medlemmene sine. Denne uken hentet klubben inn kommunikasjonsgrunder og MC-entusiast Bjørn Richard Johansen for å snakke om viktigheten av kommunikasjon og historiefortelling i bransjen. Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. NAF MC Oslos leder Mai Liss Urang har sammen med teamet sitt gjennomført en lang rekke aktiviteter for å ta medlemmene gjennom vinteren, som for eksempel gårsdagens temakveld om gode MC-opplevelser o

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

NAF MC Oslo har gjort en stor innsats gjennom vinteren for å holde varmen i medlemmene sine. Denne uken hentet klubben inn kommunikasjonsgrunder og MC-entusiast Bjørn Richard Johansen for å snakke om viktigheten av kommunikasjon og historiefortelling i bransjen.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

NAF MC Oslos leder Mai Liss Urang har sammen med teamet sitt gjennomført en lang rekke aktiviteter for å ta medlemmene gjennom vinteren, som for eksempel gårsdagens temakveld om gode MC-opplevelser og Straand-treffet. Bjørn Richard er en anerkjent strateg og kommunikator som bruker mye av sin tid på utvikle vår evne til å formidle motorsykkelglede, entusiasme og engasjement gjennom samarbeid, gode kjøreopplevelser og historiefortelling.

Bjørn Richard vektlegger betydningen av samarbeid mellom aktørene i bransjen og er veldig tydelig på at vi alle må bidra til at motorsykkelense enorme og samlende kraft må utnyttes for å materialisere synergier til fordel for en samlet bransje. Sammen oppnår vi mer, sammen når vi felles mål og felles glede. Bjørn Richard understreker at motorsykkelen har et universelt språk hvor opplevelse av mestring og glede står helt sentralt.

Bjørn Richard sier at motorsykkelen som fellesnevner har en stor og undervurdert kraft som brobygger og samlingspunkt. Han eksemplifiserer dette med å vise til egne erfaringer og større fellesprosjekter som Straand-treffet hvor bransjen viser hva motorsyklisten bidrar til å løfte. Han fremholder at motorsykkelen er selve fundamentet for et engasjement og urkraft som gjør det mulig å oppnå hårete målsettinger, og peker på at samarbeidet med hotellkjeden De Historiske også er muliggjort av nettopp motorsykkelen. Mediegrunderen hviler aldri og bygger hele tiden nettverk og relasjoner for å skape nye muligheter, sprenge grenser og skape glede og opplevelser som i sin tur deles av mennesker med felles interesse og lidenskap.

Bjørn Richard formidler et stort engasjement og går langt i å tegne omrisset av et kjærlighetsforhold til motorsykkelen og dens samlende kraft. Forberedelsene til årets Straand-treff er allerede i gang, og entusiasten oppfordret alle til å sette av helgen 18.–.20 spetember, hvor det i år ventes ca. 2.000 besøkende, ca. 100 demosykler og flotte kjøreopplevelser.

Bjørn Richard formidlet et stort engasjement som varmet mange kalde motorsyklister på denne kalde februardagen. Takk til NAF MC Oslo.

#Nyhet

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse