Annonse
Annonse
MC-avisa

Nå kommer sommeren

Motorsykkelsesongen 2021 er godt i gang, og nedtellingen til sommerferien er startet for mange. I likhet med fjoråret ser det ut til at denne koronapandemien setter litt rammer for ferieplanleggingen også i år. I hvert fall for oss som liker å ferdes litt utenlands på motorsykkel.

Publisert:

Tekst og foto: Gunnar J. Lundal.

Heldigvis så bor vi i et av verdens vakreste land, så her er det nok å ta av når det gjelder motorsykkelopplevelser.

Jeg forsynte meg med en forsmak på sommeren i månedsskiftet mai/juni. Noen dagers rundtur i Hardanger og Sunnhordland. Jeg tør påstå at de vestlandske fjorder, fjell og fossefall i godvær er noe av det beste livet kan by på. Spesielt når man kan nyte alt dette på en motorsykkel.

Hardanger/Sunnhordland, som utgjør den sydlige delen av det nye fylket Vestland, har mye å vise fram når det gjelder naturopplevelser og varierte veier. Og som andre distrikt i vårt langstrakte land har området sine særpreg. Vi som bor i Norge kan faktisk sette oss på sykkelen og velge fra øverste hylle!

Her er noen bilder fra en vestlandsk forsommertur sammen med et ønske til alle om en god, trygg og opplevelsesrik motorsykkelsommer. Kjør med vett og godt humør.

Annonse
Annonse