ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MV Agusta Zagato

I den senere tid har MV Agusta sluppet teaservideoer på en ny motorsykkel som etter sigende skal slippes 4. september. Sykkelen antas å ha MVs F4 motor, og designet er utført av Zagato. MV seiler som kjent i turbulent og rufsete farvann for tiden, men de har nå i alle fall inngått et samarbeid med designbyrået som er best kjent for bildesign. Bildet er bearbeidet med Photoshop fra en meget, meget mørk original, og hensikten var ikke å endre utseende, men å få frem et tydeligere bilde av hva det

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I den senere tid har MV Agusta sluppet teaservideoer på en ny motorsykkel som etter sigende skal slippes 4. september. Sykkelen antas å ha MVs F4 motor, og designet er utført av Zagato.

MV seiler som kjent i turbulent og rufsete farvann for tiden, men de har nå i alle fall inngått et samarbeid med designbyrået som er best kjent for bildesign.

Bildet er bearbeidet med Photoshop fra en meget, meget mørk original, og hensikten var ikke å endre utseende, men å få frem et tydeligere bilde av hva det egentlig dreier seg om.

Designet er utradisjonelt, for ikke å si kontroversielt, og selv om en del MV Agusta fans vil trykke den til sitt bryst, er vi fristet til å si til Zagato: Skomaker, bli ved din lest...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse