ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MV Agusta viser frem sin nye Moto2-sykkel

Vi har tidligere rapportert at MV Agusta er tilbake i MotoGP med en satsing på Moto2. Fabrikken har nå vist offisielle bilder av raceren, og den er, som forventet fra MV Agusta, en ekte italiensk skjønnhet. Fargevalget er spesielt ettersom knallrødt er den tradisjonelle italienske racingfargen, men MV Agusta var kjent for sin rød/sølv kombinasjon på 60-talls racerne. Nå har fabrikken valgt å bruke sort og sette den av med rødt. Resultatet er elegant. Motoren blir selvfølgelig Triumphs nye 765 so

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi har tidligere rapportert at MV Agusta er tilbake i MotoGP med en satsing på Moto2. Fabrikken har nå vist offisielle bilder av raceren, og den er, som forventet fra MV Agusta, en ekte italiensk skjønnhet. Fargevalget er spesielt ettersom knallrødt er den tradisjonelle italienske racingfargen, men MV Agusta var kjent for sin rød/sølv kombinasjon på 60-talls racerne. Nå har fabrikken valgt å bruke sort og sette den av med rødt. Resultatet er elegant.

Motoren blir selvfølgelig Triumphs nye 765 som blir klassemotor i 2019, men resten av sykkelen er ekte MV Agusta. Verd å merke seg: Chassiset bruker en kombinasjon av fagverk og maskinert aluminium i rammen. Forward Racing Team blir teamansvarlige for MVs nye racer, og de får en tøff arv å leve opp til. MV Agusta tok hjem ikke mindre enn 74 VM-titler mellom 1952 og 1974.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse