ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MV Agusta Superveloce 800 – WOW!

La gå med at MV Agusta kan skremme livet av kunder med sine finansielle krumspring. Det kan også tilgis at de kan være uforutsigbare på andre områder. Lage vakre motorsykler – det kan de! Superveloce 800 er for det meste en F800 trippel, og det er ikke noe galt i det. Den har motor, chassis og ytelse så det holder. Det er linjene og den absolutte perfeksjonen i Superveloce som får den til å fremstå som noe fra en helt annen verden. Karbonfiberkåpen er 70-tallsinspirert og nydelig tilpasset rundt

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

La gå med at MV Agusta kan skremme livet av kunder med sine finansielle krumspring. Det kan også tilgis at de kan være uforutsigbare på andre områder. Lage vakre motorsykler – det kan de!

Superveloce 800 er for det meste en F800 trippel, og det er ikke noe galt i det. Den har motor, chassis og ytelse så det holder. Det er linjene og den absolutte perfeksjonen i Superveloce som får den til å fremstå som noe fra en helt annen verden.

Karbonfiberkåpen er 70-tallsinspirert og nydelig tilpasset rundt en rund, gul LED-hovedlykt, kronet med en småfrekk, ravfarget vindskjerm. Bak skjermen sitter et avansert LCD-panel.

Eksosanlegget er det SC Performance som står for med et tre i ett asymmetrisk anlegg som har to potter på ene siden og en på den andre – akkurat som Agostinis MV Agusta Grand Prix racere. Felgene kommer fra Kineo, og de er skodd med Pirelli Super Corsa. Brembo radialkalipere sørger for bremsekraften, og en "Serie Oro"-svingarm runder av det enkle, men likevel så vakre designet.

Når du får kjøpt den? Vel, den som ble vist på EICMA var en prototype. Såkalte velinformerte kilder sier at den går i produksjon andre halvår 2019.

Som alltid: Tiden vil vise.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse