ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MV Agusta F3 Solar Beam

MV's solstråle (direkte oversatt) Solar Beam blir satt i produksjon i år, i følge den italienske fabrikken. Sykkelen ble vist som en konseptsykkel på Frankfurtmessen i fjor og vakte oppsikt med lakkering i samme farger som AMG Mercedes GT. F3 Solar Beam blir laget i begrenset antall og vil være en av seks nye sykler fra den italienske fabrikken. Nyheten ble kunngjort av MV's sjef Giovanni Castiglioni under lansering av Brutale 800 – en sykkel som bruker samme motor som Turismo Veloce. I følge Ca

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MV's solstråle (direkte oversatt) Solar Beam blir satt i produksjon i år, i følge den italienske fabrikken. Sykkelen ble vist som en konseptsykkel på Frankfurtmessen i fjor og vakte oppsikt med lakkering i samme farger som AMG Mercedes GT.

F3 Solar Beam blir laget i begrenset antall og vil være en av seks nye sykler fra den italienske fabrikken. Nyheten ble kunngjort av MV's sjef Giovanni Castiglioni under lansering av Brutale 800 – en sykkel som bruker samme motor som Turismo Veloce. I følge Castiglioni blir Solar Beam den første produksjonssykkelen som tydeliggjør samarbeidet mellom Mercedes og MV. Han kunne videre fortelle at planen er å stille ut MV Agusta maskiner hos 127 AMG forhandlere over hele Europa.

Blant de øvrige 6 nye modellene finner vi oppdaterte utgaver av Brutale 675 og Dragster 800 – oppdateringene blir tilsvarende dem som er blitt gjort på Brutale 800, dvs. mer avansert elektronikk og motormodifikasjoner som skal gi mer moment i midtregisteret samt møte Euro4-kravene.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse