ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Mrexx Motor i flotte nye lokaler

Mrexx Motor har nylig flyttet bedriften fra Lierskogen, til Åssiden i Drammen. Nå holder de til i helt nyoppussede lokaler i Ingeniør Rybergs gate 103, 3027 Drammen. Vi tok turen for å se på den splitter nye butikken.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2021 kl 11:23

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

For et drøyt år siden kjøpte nyetablerte Mrexx Motor opp varebeholdningen fra tidligere Star Motor, og flyttet inn i de gamle lokalene på Lierskogen. Et nedlagt mekanisk verksted, som lå ganske for seg selv. Dette var et av vilkårene for å kunne overta agenturene fra Star. Nå et år etter er butikken på plass i flotte nyoppussede lokaler på Åssiden. Område er svært sentralt, og fra før et sentrum for bilforhandlere, møbelbutikker og en rekke andre store kjedebutikker. Lokalene ligger flott til med god eksponering mot en av hovedveiene i område.

Disse er innstilt på å gi kundene den best oppfølging, fra venstre: Mats Wike Runningen, Bjørnar Svenssson, Jacub Svarc, Thor William Nilsen og Fredrik Wike Runningen.

Daglig leder Mats Wike Runningen tar meg imot i de nye lokalene, som etter undertegnedes mening må være en av de fineste motorsykkelbutikkene i landet. I hvert fall om du har sansen for det oransje merket fra Østerrike, eller Hondas sykler som ikke er beregnet for gatebruk. Alle modellene fra KTM skal være utstilt, og Mrrexx har allerede de fleste på plass. Syklene står ut mot den flotte glassfasaden, og vil være godt eksponert også utenfor åpningstidene. Mats har med seg solide eiere. Ikke ukjente Tor Nilsen og hans egen far; Jan Inge Runningen. Disse to eier både Mrexx Motor og bygget de er lokalisert i.

Den tidligere butikken var hovedsakelig rettet mot cross- og enduromiljøet. Her har den nye daglige lederen andre planer, og vil rette seg mot gatesykler i langt større grad. I den nye butikken ligger alt til rette for at kundene skal kunne se modellutvalget på best mulig måte. I tillegg til motorsyklene finner du mye kjøreutstyr og tilbehør til MC. – Utvalget kommer dessuten til å bli enda bedre. Vi skal ha mer for vei, og noe mindre for motocross, opplyser Mats.

Det tar tid å innarbeide en ny butikk, men Mats & co har som mål å selge 160–170 sykler i inneværende sesong. Mye av dette vil fremdeles være lettere sykler, men Mrexx satser på å komme tyngre inn på gatesegmentet på sikt. Akkurat nå er målsetningen å få på plass en sunn økonomi, og deretter utvikle konseptet. – Eierne ønsker flere merker, men først må vi få det vi har skikkelig på plass, sier Mats.

Allerede nå er åtte personer ansatt i bedriften. Verkstedet er i ferd med å komme i orden, men her mangler fremdeles utstyr, som er forsinket i koronasituasjonen. Verksmester er ikke ukjente Vladimir Kusnier, tidligere kjent for å skru på syklene til flere toppførere i Dakar rally. Nettsidene til Mrexx er for øyeblikket under konstruksjon, men her lover Mats at dissee vil være oppe i løpet av et par uker. Her skal kundene kunne finne alt av priser, både på sykler, deler og utstyr. Det vil dessuten være en PC tilgjengelig for kunder i butikklokalene, slik at du blant annet kan se hvordan sykkelen ender seg ved ulik konfigurasjon.

Den nye butikken til Mrexx Motor er virkelig delikat og innholdsrik, noe vi tror kundene vil sette stor pris på. Nye fjes er stadig å se i butikken opplyser Mats, og han håper dette vil gi resultater på sikt.

Vi i MC-avisa ønsker lykke til. Den flotte nye butikken bør gi den beste rammen for å kunne lykkes.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse