Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Motorsykkelparadiset ved verdens ende

Tenk deg veier som svinger seg gjennom regnskoger, over fjellvidder med snødekte topper, langs hvite strender og fargerike klipper i kontrast mot det blå havet. Et dyreliv av en annen verden og ett vennlig og gjestfritt folkeferd. Tekst og foto: Gunnar Lundal. I neste papirutgave av MC-avisa, som kommer ut ca. 18 mai, kan man lese om min uforglemmelige motorsykkeltur på Tasmania. Vi har kalt artikkelen for «Motorsykkelparadiset ved verdens ende», fordi som motorsykkelentusiast kommer man knap

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tenk deg veier som svinger seg gjennom regnskoger, over fjellvidder med snødekte topper, langs hvite strender og fargerike klipper i kontrast mot det blå havet. Et dyreliv av en annen verden og ett vennlig og gjestfritt folkeferd.

Tekst og foto: Gunnar Lundal.

I neste papirutgave av MC-avisa, som kommer ut ca. 18 mai, kan man lese om min uforglemmelige motorsykkeltur på Tasmania. Vi har kalt artikkelen for «Motorsykkelparadiset ved verdens ende», fordi som motorsykkelentusiast kommer man knapt nok nærmere et paradis på denne jord. I tillegg kommer det mye annet touringstoff i dette bladet som vi alle kan glede oss til.

Så får vi lese, se på bilder, drømme og la oss inspirere til nye opplevelser når ting en gang normaliserer seg igjen.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse