ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Motorsykkelkjøring på PlayStation

Motorsykkelsesongen er over for de fleste av oss og noen har allerede fått unnagjort servicen slik at sykkelen er klar til neste MC-sesong.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Vi blir oppfordret til ikke å ha besøk i disse dager, noe som medfører mye alenetid for mange av oss. I stedet for å sitte apatisk foran TV-en kan motorsykkelgaming være et alternativ. Hvis det likevel finnes en PlayStation 4 i huset, kan motorsykkelspill bringe munterhet og velvære i heimen. Det finnes mange MC-spill. Vi har hørt med kjennere, og her kommer fem gode alternativer, alt etter hva du er på jakt etter.

Ride 3:

Hvis drømmen din er å føle hvordan det er å kjøre noen av de råeste maskinene (i det minste i videospillet), er Ride 3 definitivt noe for deg. Valget av motorsykler er stort, fordi du i Ride 3 får muligheten til å kjøre mer enn 270 sykler produsert av de mest kjente merkene i motorsykkelindustrien. I tillegg vil omgivelsene ikke være ensformige, ettersom 30 forskjellige baner venter på at du skal vise kjøring så vel som spillferdigheter. For eksempel vil du kunne kjøre på noen av banene hvor MotoGP og Supermoto-mesterskap holdes, men også på støvete landeveier eller bygater.

TT Isle of Man:

Isle of Man, say no more, tittelen sier alt om spillet. Du vil bli helt overrasket over grafikken som dette videospillet gir. Hver detalj er veldig realistisk, så vi er overbevist om at du vil ha ekte spillopplevelse. Hvis du noen gang har besøkt Isle of Man, vil du legge merke til at hele miljøet, inkludert veier og racingbaner, er utformet i samsvar med virkeligheten.

MotoGP:

Her taler også navnet for seg. Her kan du kjøre de heftigste og råeste maskinene i MotoGP, samt ytterligere 70 legender fra denne sporten fra MotoGP-, Moto2- og Moto3-mesterskap. Karriere-modus gir deg sjansen til å bygge deg opp din egen karriere. Etter at du har skjerpet ferdighetene dine ved å delta i Rookies’ Cup, hvor du får sjansen til å vinne premier og forbedre resultatene for videre konkurranser. Her er det massevis av fart og spenning.

MXGP3:

MXGP3 gir deg et litt annet spillmiljø. I spillet som absolutt hører til toppen når det gjelder motorsykkelracespill, handler det mest om motocross på dirt tracks baner. Først og fremst er den fantastiske grafikken som utmerker seg. Deretter er det en karrieremodus som lar deg utvikle deg i en rekke løp og til slutt bli en del av Motocross Grand Prix. Du kan også oppgradere MC-en din med over 300 komponenter som vil sørge for at du får en fantastisk racingmaskin. Det er imidlertid ikke lett å vinne, fordi løpene og værforholdene er veldig uforutsigbare og kan endres midt i arrangementet. Dette gjør MXGP3 enda mer interessant og spennende.

The Crew 2:

Ønsker du å oppdage Amerika, kan The Crew 2 være et alternativ. Dette er gjerne vel så mye et bilspill, men du kan også boltre deg med båter, fly og det vi liker best, motorsykler. Spillet er storslagent og lar deg utforske store deler av USA. Med andre ord, hvis du liker å sitte på en Harley og drømmen er Route 66, kan du få en del hyggelige timer i salen her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse