ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

«Motorsykkelens Uke» – Ny storsatsing for norske MC-entusiaster

En rekke aktører i MC-Norge går sammen om den aller første «Motorsykkelens Uke» som avholdes fra mandag 15. til lørdag 20. februar. Med «Drømmen er MC» som slagord er målet å gi oss norske motorsyklister en god MC-vitamininsprøytning i forkant av neste sesong.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2021 kl 17:33

Tekst: Anders Eidevik.

Siden det dessverre fortsatt er behov for Coronadugnad i landet vårt – trolig også en måned frem i tid – vil den første Motorsykkelens Uke primært foregå digitalt. Flere norske MC-medier vil derfor sette et ekstra fokus på digital informasjonsdeling med reportasjer, nyheter, podcaster og annen informasjon som er nyttig lesing for alle som har eller drømmer om å kjøpe motorsykkel. Det hele starter allerede lørdag 13. februar med NMCU sitt årsmøte, og de følgende syv dagene har alle hvert sitt hovedtema.

Rolf W. Marthinsen, som også skriver for MC-avisa, er engasjert til å produsere intervjuer om temaene, som vil bli lagt ut på Motor24 Podcast. I tillegg vil de aller fleste av landets MC-importører kunne skilte med gode tilbud, og hvis situasjonen tillater det vil mange lokale MC-forhandlere by på en rekke aktiviteter og gode tilbud gjennom uka.

MC-avisas Rolf W. Marthinsen vil produsere en rekke spennende og interesanne podcast-episoder om de ulike temaene under Motorsykkelens Uke.

– Målet med Motorsykkelens uke er å skape en god anledning for å drømme om MC, våren og den kommende motorsykkelsesongen. Det er også en påminnelse til alle som vurderer å kjøpe ny sykkel at det er på tide å ta kontakt med våre mange gode MC-forhandlere fra sør til nord i Norge. Forhandleren er vår beste venn og blir viktigere og viktigere etter hvert som vi nærmer oss sesongstart! «Drømmen er MC» er også slagordet til uken, sier Bjørn Richard Johansen i Reitwagen.no som har vært en av initiativtakerne til uken.

Som motorsykkelentusiast kjører Bjørn Richard Johansen nær 12.000 km i året på MC. I fjor ble det bare i Norge som følge av Covid-19 situasjonen men ellers er han gjerne på MC-tur i utlandet også sammen med familien hvor store og små kjører MC.

– Våren er snart i anmarsj når vi går inn i Motorsykkeluken i midten av februar. Det er derfor en fin tid å planlegge for vårens og sommerens MC-turer. Det skal vi garantert ha mye informasjon om. Videre å få påfyll av informasjon om alt fra damer som en sterkt voksende gruppe på motorsykkel, enkelt vedlikehold og førstehjelp m.m. Alt dette håper jeg vi skal få spredt mye informasjon om under motorsykkelens uke, fortsetter Bjørn Richard, som også var sentral i oppbyggingen av Straand-treffet og som er opptatt av å skape flere fellesarenaer hvor gleden ved å eie og kjøre motorsykkel har fokus.

Andelen kvinnelige motorsyklister øker, og dette er tirsdagens tema under Motorsykkelens Uke.

Programmet for Motorsykkelens Uke er som følger:

Lørdag 13. februar: NMCU-årsmøtet på Gardemoen og podcast om NMCU med intervju av flere sentrale personligheter.

Søndag 14. februar: Fokus på kjøreglede og det å være turist i eget land i 2021.

Mandag 15. februar: Fokus på MC og næringsutvikling. Invitasjon av ordførere, stortingsrepresentanter og næringssjefer.

Tirsdag 16. februar: Vekst i antall kvinner på motorsykkel - Damer på MC – Digital podcast om temaet. Mekkekurs for kvinner enkelte steder i landet hvor dette er organisert av WIMA

Onsdag 17. februar: Rekruttering - Ungdom på MC – Digital podcast om temaet.

Torsdag 18. februar: Moderne MC-er, digital utvikling, elektrifisering – MC inn i fremtiden – Digital podcast om temaet

Fredag 19. februar: Enkel teknisk vedlikehold på MC – Digital podcast om temaet

Lørdag 20. februar: «Superlørdag» - Besøk og bestill ny MC, nytt utstyr m.m. + førstehjelp – Digital podcast om temaet

Mandag–lørdag: Ulike merker har ulike kampanjer. De som deltar er: Aprilia, BMW, Daelim, Ducati, Gilera, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Hyosung, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, NIU, Peugeot, Piaggio, Rieju, Slingshot, SMC, Suzuki, SYM, Triumph, TGB, Vespa, Yamaha og Zero.

MC-avisa kommer til å være med på å sette fokus på de ulike temaene gjennom uken, og være til stede hos enkelte MC-forhandlere gjennom uka for å produsere video, podcast og artikler.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse