Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre "Gekko" Haga åpner utendørssesongen med en bronse!

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes tok en super 3. plass i lørdagens VM løp i Spanske Arteixo. Fjorårets verdensmester i Trial2 fikk dermed en bra start på VM sesongen etter å ha hatt en tøff vintersesong etter en alvorlig ankelskade i vinter.

Publisert:

Fra: Team Gekkotrial
Motorsykkelsport, Trial VM – Utendørs, Trial2
Løpsdag: Lørdag 15. april 2023


Startet ekstremt dårlig

-Jeg var nok litt stresset i første seksjon og kjørte på meg en 5’er i aller først seksjon. Det var egentlig litt krise i starten der, sier Sondre «Gekko» Haga.

En fantastisk opphenting
-Når Sondre startet dagen med litt lav selvtillit etter skaden, så var det litt dramatisk at han fikk den 5’eren. Han trengte å bygge selvtillit og fikk det motsatte. At han allikevel klarer å nullstille og hente seg opp igjen utover i runden er en fantastisk prestasjon. Han har et fantastisk konkurransehode og det viser seg frem i dag, sier manager og far Martin Haga.

Sondre fornøyd med sitt nye Team
-Det er alltid litt tilpasninger og læring på første VM løp med nytt Team. Sesongstarten med GASGAS teamet har vært helt fantastisk og det har fungert nesten bedre enn det jeg hadde drømt om. Det har bidratt til at jeg kan konsentrere meg om kjøringen som tross alt er det det handler om. Jeg her veldig glad for å få en såpass bra start på sesongen. Selvtilliten kommer tilbake og jeg vet at jeg bare skal gjøre mer av det samme så tror jeg dette kan bli bra fremover, sier Sondre «Gekko» Haga.

Nytt løp i morgen
- Det er nytt løp i morgen, i det samme seksjonene. Da blir det nok enda færre prikker og mindre rom for feil om en skal stå på toppen av pallen. Nå har jeg i alle fall fått en bekreftelse på hvor jeg står og starter med en mye bedre selvtillit i morgen tidlig, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse