Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga leverte i sesongstarten utendørs

Pressemelding, Team Gekkotrial. Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, kjørte NorgesCup løp 1 og 2 på lørdag og søndag på Osloungdommens Motorsport Senter ved Hvervenbukta utenfor Oslo. Han tok 1.-plass begge dagene. – Det var veldig deilig å innfri forventningene i sesongstarten. Det er alltid et press og en usikkerhet, og det er derfor godt for selvtilliten når jeg klarer å innfri.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, kjørte NorgesCup løp 1 og 2 på lørdag og søndag på Osloungdommens Motorsport Senter ved Hvervenbukta utenfor Oslo. Han tok 1.-plass begge dagene.

– Det var veldig deilig å innfri forventningene i sesongstarten. Det er alltid et press og en usikkerhet, og det er derfor godt for selvtilliten når jeg klarer å innfri. Den selvtilliten er det godt å ha med seg når utendørs VM-sesongen starter i juni, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Med seier i de to første løpene i NorgesCupen har Sondre fått en perfekt start på den norske sesongen. Det er 5 løp igjen av NorgesCupen, og et av disse kan strykes, så det er absolutt en god begynnelse. Sondre er blitt fantastisk stabil og imponerende god til å holde fokuset når det gjelder. Han ender opp med kun 11 prikker gjennom hele helgen, på totalt 60 kjørte seksjoner. Det er helt ekstremt bra på disse seksjonene, sier manager og far Martin Haga.

– Nå blir det å kjøre hjem til Sandnes i kveld, fri/utpakking og stell av sykkel i morgen og kjøre trial i 17. mai-toget på tirsdag, og tilbake i full trening i Spania på onsdag. Jeg satser på en god periode med hard trening på trialsykkelen 6 dager i uka og i tillegg 5–6 fysiske økter i uka, frem til det nærmer seg første VM-runde utendørs 11. juni. Da skal vi kjøre en dobbelt VM-runde i Tarragona rett sør for Barcelona i Spania, så det blir kort vei fra basen vår, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Rune Helliesen (portrett) og Team Gekkotrial (kjørebilde).

Annonse
Annonse