Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga leverte i både solskinn og regn i Bergen

Pressemelding, Team Gekkotrial. Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, regjerende Europamester i trial, kjørte NorgesCup løp 3 og 4 på lørdag og søndag på Kokstad utenfor Bergen. Han tok 1. plass begge dagene. – Første runden på lørdag var det bare en prikk mellom meg og Jarand. Også på 1. runden søndag var Jarand i ledelsen. Det viser at det er veldig lite som skiller oss og jeg må kjøre opp mot mitt beste for å holde de andre norske gutta bak meg.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, regjerende Europamester i trial, kjørte NorgesCup løp 3 og 4 på lørdag og søndag på Kokstad utenfor Bergen. Han tok 1. plass begge dagene.

– Første runden på lørdag var det bare en prikk mellom meg og Jarand. Også på 1. runden søndag var Jarand i ledelsen. Det viser at det er veldig lite som skiller oss og jeg må kjøre opp mot mitt beste for å holde de andre norske gutta bak meg. Men jeg har veldig god nytte av at jeg er så stabil og på andre rundene var jeg betydelig bedre. Det er deilig å innfri forventningene og jeg tar selvtilliten med meg til de neste VM løpene, sier Sondre «Gekko» Haga.

Pallen på lørdag.

Pallen på lørdag.

– Med seier i de fire første løpene i NorgesCupen har Sondre fått ganske godt grep på NorgesCupen. Det er 3 løp igjen og et av disse kan strykes. Sondres stabilitet er nesten blitt hans varemerke og det tjener han like godt hjemme i Norge som det gjør i VM, sier manager og far Martin Haga.

– Nå blir det å kjøre hjem til Sandnes i kveld og fly til Bacelona igjen i morgen. Der blir det finpussing av formen og teknikken inn mot neste VM runde. Den går i Tyskland 9. og 10. juli Da skal vi kjøre en dobbelt VM runde i Neunkircken litt nord for Frankfurt i Tyskland. Det blir løp 5 og 6 av 10 i årets VM sesong, Der håper jeg å fortsette den gode kjøringen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse