Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga leder VM sammenlagt

Pressemelding (10.07.2022), Team Gekkotrial – Motorsykkelsport, VM Trial2 (utendørs): Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok sølv i lørdagens VM-runde, fulgte opp med nok et sølv i sesongens sjette VM-løp i Tyskland Søndag. Sondre lå på 4.-plass etter første runden – Det var litt glatt på morningen i dag, og jeg fikk noen litt kostbare prikker i de første seksjonene. Ikke store feil, men nok til at jeg aldri fikk heng på seieren i dag. Jeg lå på 4. etter fø

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding (10.07.2022), Team Gekkotrial – Motorsykkelsport, VM Trial2 (utendørs):

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok sølv i lørdagens VM-runde, fulgte opp med nok et sølv i sesongens sjette VM-løp i Tyskland Søndag.

Sondre lå på 4.-plass etter første runden

– Det var litt glatt på morningen i dag, og jeg fikk noen litt kostbare prikker i de første seksjonene. Ikke store feil, men nok til at jeg aldri fikk heng på seieren i dag. Jeg lå på 4. etter første runde og det ble en veldig tett kamp om 2.-plassen og i dag lyktes jeg i siste seksjon med minst mulig margin. Vi var likt på prikkantall på 2.- og 3.-plassen og det var tiden som avgjorde. Det var deilig å ha marginen på min side i siste seksjon, og i dag føltes 2.-plassen som å vinne sølv, ikke som i går da jeg følte jeg tapte gullet, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sondre «Gekko» Haga ligger på delt 1.-plass sammenlagt med 6 av 10 løp kjørt.

På pallen fra venstre: Sondre Haga, Arnau Farre og Billy Green.

På pallen fra venstre: Sondre Haga, Arnau Farre og Billy Green.

– Hva kan vi si som ikke allerede er sagt om stabiliteten til Sondre. Han har vært på pallen i alle løpene hittil i årets VM-sesong, og det er han alene om. Helt rått å ligge i delt ledelse med likt antall poeng, på tross av at Sondre hittil har til gode å stå øverst på pallen. Og i dag er det en fantastisk prestasjon av Sondre i siste seksjon der han mestrer presset til fulle og dermed «vinner» sølvet, sier manager og far Martin Haga.

Sondre reiser til Norge for en kort pause

– Det blir godt å koble av litt hjemme i Norge sammen med venner og familie. Det blir nok litt trening men med et helt annet fokus enn til vanlig. Jeg reiser til Barcelona for ny oppkjøring om et par uker for å være best mulig forberedt til neste VM-runde som går i Belgia 21. august, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse