Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga klar for start i den norske utendørs sesongen

Foto: Cedric Tempier.

Foto: Cedric Tempier.

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, er klar for NorgesCup løp 1 og 2 på lørdag og søndag. Løpene kjøres på Osloungdommens Motorsport Senter ved Hvervenbukta utenfor Oslo.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

NorgesCupen består av totalt 7 løp fordelt på 4 helger gjennom hele sesongen der resultatet fra de 6 beste løpene teller i sammendraget etter det siste løpet som går i oktober.

– Det er godt å være hjemme i noen dager nå før løpet. Jeg har nettopp fått en helt ny sykkel fra Beta Fabrikk Teamet som jeg skal bruke hjemme i Norge. Den må jeg bruke litt tid med før løpet på lørdag for å gjøre små tilpasninger for å få den til å bli mest mulig lik de Spanske syklene mine, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Sondre må nok finne seg i å være favoritt i de norske løpene. Men selv om Sondre vant alle de norske løpene i fjor så har hans landslags kamerater Mats Nilsen og Jarand Mathias Vold Gunvaldsen trent hardt og utviklet seg mye i vinter. I tillegg ligger vanligvis vanskelighets graden i de norske løpene relativt lavt for deres nivå og da vil det bli svært få prikker. Små feil kan gi store utslag. Sondre blir nødt til å være super fokusert her skal han vinne, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg gleder meg til løpet på lørdag. Det er alltid kjekt å treffe det trivelige norske Trial miljøet. Det er som å komme hjem til storfamilien, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse